• Besplatna dostava za porudžbine preko 15.000,00 RSD
  • Sigurna kupovina 30 dana za povraćaj novca
  • Brza isporuka od 2 do 4 radna dana

Uslovi kupovine

OPŠTI USLOVI KUPOVINE Posetom ili kupovinom na ovom web sajtu prihvatate uslove kupovine koji su navedeni u daljem tekstu. Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe poručene preko našeg veb sajta.
Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo prilikom prodaje i isporuke.
Prodavac je MEDIA MARKET d.o.o.
Kupac je posetilac ove veb prodavnice koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, izvrši narudžbinu, a zatim plati platnom karticom, e-bankingom, virmanom (uplatnicom) u banci ili pošti. Ili ako izvrši narudžbinu, pa naručeni proizvod plati pouzećem (prilikom dostave).

1 Radno vreme
MEDIA MARKET d.o.o. online prodavnica radi od 00-24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. U slučaju određenih tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja, veb sajt može biti određeni vremenski period nedostupan o čemu ćete u većini slučajeva i u zavisnosti od tehničkim mogućnostima biti obavešteni jasnim isticanjem poruke na ovom veb sajtu.

2 Naručivanje
Proizvodi se naručuju putem korpe i neopozivi su. Ukoliko prodavac nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporučiće raspoložive od izabranih proizvoda, a o tome će obavestiti Kupca email porukom ili telefonom.

U slučaju da nakon izvršenog poručivanja bude utvrđeno da je greškom na veb sajtu u odnosu na poručeni proizvod iskazana pogrešna cena, prodavac će nastojati da kupca u što kraćem roku obavesti o uočenoj grešci i tačnom iznosu cene koja je za poručeni proizvod važila u trenutku poučivanja. U tom slučaju kupac ima pravo da poručeni model plati prema ispravnoj maloprodajnoj ceni ili da odustane od kupovine.

Cena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cene na stranicu za svaki proizvod podložan je proveri na više načina, ali bez obzira na mehanizme provere postoji mogućnost nastanka greške. Takva situacija je veoma retka i za njih se MEDIA MARKET d.o.o. unapred izvinjava svojim Kupcima.

3 Obrada narudžbine i način plaćanja
Plaćanje je moguće izvršiti pouzećem (platite kuriru prilikom isporuke), kao i preko računa, tj. kupac plaća robu unapred na tekući račun prodavca.
Nakon evidentirane uplate prodavac organizuje isporuku paketa, pakuje naručene proizvode i šalje ih na naznačenu adresu isporuke.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije da je primi, Prodavac zadržava pravo da od Kupca traži nadoknadu poštanskih i sopstvenih manipulativnih troškova.

4 Cene proizvoda
Sve cene proizvoda navedene na sajtu su krajnje cene, vidljivo istaknute i bez uračunate cene za isporuku, sem u slučaju kada to nije posebno naglašeno. Obavezujemo se da ćemo prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda na tržištu promenila nakon kreiranja narudžbenice. Takođe zadržavamo pravo da otkažemo narudžbenicu uz slanje email obaveštenja kupcu ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na našem web sajtu.

5 Način isporuke
Cena isporuke nije uračunata u cenu i zavisi od uslova isporuke, kao i od cenovnika kurirskih službi.
Isporuka se vrši kurirskom službom na adresu koju je Kupac uneo prilikom naručivanja. Kako bi isporuka bila izvršena, Prodavac će kurirskoj službi dostaviti ime, prezime, adresu i kontakt telefon kupca.

U MEDIA MARKET d.o.o. veb prodavnici se trudimo da vreme isporuka proizvoda smanjimo što je moguće više, tako da 50% pošiljki stiže u roku od 24h nakon naručivanja, a čak 95% pošiljaka stigne do kupca u roku od 48h. MEDIA MARKET veb prodavnica garantuje da će sva naručena roba biti isporučena u roku od 7 dana. U slučaju da iz nekog razloga ne možemo isporučiti robu, kontaktiraćemo Kupca telefonom ili e-mailom.
Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja proizvoda proveri eventualna oštećenja i odmah ih reklamira dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno da odbije da preuzme pošiljku na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja!

Napomena: Isporuke kupljenih proizvoda se ne vrše nedeljom i državnim praznicima.

6 Saglasnost i promene uslova kupovine
MEDIA MARKET d.o.o. zadržava pravo da može menjati ove uslove kupovine bez prethodnog obaveštavanja svojih kupaca. Svaki kupac prilikom naručivanja proizvoda može proveriti trenutno važeće uslove kupovine.

7 Reklamacije
U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na našu uslugu ili proizvod koji ste poručili kod nas, budite slobodni da nas kontaktirate. Budite sigurni da smo rešeni da ispravimo svaku načinjenu grešku i da rešimo svaku nastalu situaciju.

Reklamaciju podnosite popunjavanjem online reklamacionog lista na linku: Reklamacioni list ili na bilo koji kontakt telefon

Po prijemu proizvoda utvrdiće se da li je proizvod ispravan i neoštećen. Ukoliko se utvrdi da je nastupila neispravnost ili oštećenja proizvoda krivicom kupca, povrat robe će biti odbijen i proizvod će biti vraćen kupcu o njegovom trošku. Uz proizvod pošaljite i neoštećenu ambalažu proizvoda.

Jednostrani raskid
Kupac ima pravo na oustanak od ugovora na osnovu Zakonom o zaštiti potrošača.
Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe.
Kupac gubi pravo na jednostrani raskid samo uz njegovu izričitu saglasnost pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.
Obrazac jednostranog raskida ugovora možete preuzeti ovde i ukoliko ne stigne sa proizvodom smatraće se da vam je isporučen tj. dostupan za preuzimanje.

POVRAĆAJ KUPLJENE ROBE Troškove vraćanja robe i novca snosi Kupac, osim u slučaju kada kupac dobije u startu neispravan ili pogrešan artikal.
Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi Kupac.
Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i prvobitnom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom se ne obavezujemo za primanje paketa.

Obavezno proveriti sastav paketa nakon prijema robe od strane kurirske službe! U slučaju da je paket oštećen preporučujemo da ne prihvatite pošiljku.

Rok za prijavu reklamacije na oštećenje u transportu je 24h od trenutka preuzimanja robe. Reklamacije na oštećenje prijavljene nakon ovog roka neće biti razmatrane.